Budite zdravi i odmoreni...

Mi ćemo Vam pomoći
DA TO I OSTVARITE!

 
 
     
   
 
 
     
 

NOVOSTI

SLANE SOBE - SPORT I REKREACIJA

Kod svakog sporta, yoge, pilatesa, plesa i ostalih načina rekreacije ističe se i naglašava važnost pravilnog disanja. Pravilno disanje dovodi do boljeg zdravlja, do jačanja organizma i do gipkosti tijela. Smireniji smo, organi i krvožilni sustav nam bolje funkcionira, imamo više energije, a respiratorni sustav nam je jači i zdraviji kada pravilno dišemo. Uistinu na važnost disanja, tog ritma udisaja i izdisaja koji držimo od trenutka rođenja do umiranja, potrebno se svako malo podsjećati. Kombinacija sportskih aktivnosti, rekreacije i haloterapije s pravilnim disanjem daju odlične rezultate kod riješavanja problema s dišnim putevima i jačanja organizma.


SLANE SOBE ZA ANTISTRESNI UČINAK

Gotovo neizbježno i svakodnevno podliježemo stresu, bilo da je vezan za radne zadatke na poslu, školi , loše vijesti u medijima u vlastitoj okolini ili daleko od nas. prometne gužve, sve veći nedostatak vremena da napravimo sve što su nam drugi zadali ili što smo sami sebi stavili na popir , koje bi trebali pokloniti sebi i svome tijelu. U takvoj jurnjavi kako bi na kraju dana podvukli crtu često nezadovoljni jer nismo stigli sve, plaćamo veliku cijenu jer nakupljamo nepovratne posljedice , a nerijetko ponestaje samopouzdanja i vjere da možemo pobijediti „stres“.

U Slanim sobama nudimo ljekovite blagodati soli sa izrazitim antistresnim učinkom na vaš um i tijelo. Suhi slani aerosol obogaćen je magnezijem koji djeluje antistresno pa je to dobitna kombinacija kojom nestaju simptomi stresa koje najčešće prepoznajemo u : otežanom i ubrzanom disanju, glavobolji , kroničnom umoru , pojačanom znojenju i slaboj cirkulaciji. Ranojutarnja terapija ispunit će vas svježinom , energijom i mirom kojim ćete lakše kontrolirati emocionalne reakcije i dati više prostora koncentraciji i kvalitetnoj komunikaciji sa okolinom. Večernja terapija rasteretit će vas stresa, odagnati nakupljeni umor i odvesti vas u miran san.


SLANE SOBE ZA PJEVAČE I MUZIČARE

Slane sobe idealno su mjesto za pjevače i muzičare koji sviraju duhačke instrumente te naravno i za sve ostale glazbenike. Ova oaza svježeg ljekovitog slanog zraka korisna i za sve ostale koji u svom poslu dosta koriste svoje glasnice poput već spomenutih pjevača, glazbenika, zatim prosvjetnih radnika, odgajatelja i drugih. Dok smo u gradu često ne stignemo otići za vikend u prirodu i nadisati se svježega zraka da nam pročisti pluća te da nas osvježi i ojača imunološki sustav. Jedan treteman u slanim sobama jedanak je boravku četiri dana na moru. Haloterapija riješenje je koje vam omogućuje dobar način za održavanje higijene dišnih puteva.


KORISTI SLANIH SOBA ZA PUŠAČKI KAŠALJ

Pušački kašalj teška je tema kako za pušaće tako za ljude koji su nepušaći, ali su okruženi pušaćima. Nitko ne voli taj kašalj niti pušaći niti nepušaći. Samo pušaći znaju koliko im je teško kada ih uhvati pušački kašalj. No odustajanje od navike pušenja težak im je izazov.

U slanim sobama pušenje je, naravno, zabranjeno no tretman haloterapije od velike je pomoći pušaćima s napadajima kašlja koji često dovodi i do kroničnog bronhitisa. Haloterapija čisti njihova pluća i olakšava disanje.

Terapija u ljekovitim slanim sobama vrlo je korisna u ubrzavanju izbacivanja toksina iz duboke unutrašnjosti pluća bivših pušaća.

Haloterapija i nekoliko vježbi disanja pri boravku u slanim sobama svakako će dobro doći svakome pušaću i ojačat će njegov organizam.

PROČITAJTE:
AMBROZIJA

Pročitajte o alergijama...

Olakšajte svojoj djeci to vrijeme otežanog disanja, pomanjkanja koncentracije, radi problema rinitisa, škakljanja u nosu i grlu, žarenja očiju... (saznajte više...)

 

ON LINE KONTAKT

Kontaktirajte nas ako se želite predbilježiti za solnu terapiju, ako imate pitanja i ostavite nam Vaše utiske!

DIŠI ZDRAVO - Prijavi se na dodatne programe i radionice

Ime i prezime / Tvrtka:
E-mail:
Naslov upita:
Poruka:


 
     
 

GDJE SMO?


Prikaz veće karte

NATURA SOL - Slane sobe
Medvedgradska ulica 49
10000 Zagreb

Tel/Fax: +385 1 4666 691
gsm: +385 91 4552 838
E-mail: info@slane-sobe.hr

GDPR INFORMACIJE

 
Smile